Over mij

NovaCustom – Bekend van laptopzelfsamenstellen.nl:

Op maat, kant en klaar afgeleverd

Laptop samenstellen icon

Naar jouw wensen, niets minder, gebruiksklaar afgeleverd.

Windows, Linux of beide

Linux, Windows en Dual Boot notebooks

Volledige keuzevrijheid in software. Van Windows tot Linux of allebei.

Allergrootste keuzelijst

Meeste opties laptop samenstellen

Kies zelf de processor, videokaart, werkgeheugen en opslag.

Allersnelste levertijd

Snelle levering custom notebook

Levering uit directe voorraad binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

Allerbeste garantieservice

Snelle garantieservice laptop

3 jaar garantie, reparaties binnen 5 werkdagen. Service die je mag verwachten.

Waarom NovaCustom?

NovaCustom staat voor een uiterst persoonlijke ervaring als het gaat om de aanschaf van je volgende computer. Je hebt te maken met slechts één aanspreekpunt – en dat ben ik. Ik installeer je mini-computer en doe een kwaliteitscontrole. Mocht je desondanks ontevreden zijn, dan kan je de aankoop gewoon binnen 14 dagen terugsturen en ontvang je het aankoopbedrag terug.

Wessel Klein Snakenborg

Klein

En toch zo krachtig. Je maakt je eigen keuzes in je hele leven. Waarom dan niet bij de aanschaf van een mini-PC? Laat je de componenten bepalen door leveranciers? Bij mij kan je de componenten zelf bepalen. Stel deze kleine krachtpatser zelf samen naar eigen wensen. Er zijn talloze opties in vele opzichten: van de processor tot de software. Ik installeer jouw kleine computer en lever hem gebruiksklaar af.

Upgradeable

Soms is het nodig om de computer na enkele jaren uit te breiden met meer werkgeheugen of een grotere opslagchip. Bij mij is dit geen probleem: je garantie zal niet komen te vervallen op het moment dat je iets vervangt. Mits je het vervangt op een geoorloofde manier, uiteraard.

Persoonlijk advies

Ik sta je graag te woord, op de manier die jij prettig vindt.

Chat met mij, bel me, stuur me een e-mail of stuur een WhatsApp-bericht. Per chat en telefoon reageer ik meestal direct, via de andere contactmethodes maximaal 24 uur. Ook in het weekend worden je berichten gewoon beantwoord. Je kan natuurlijk ook bellen, ik neem bijna altijd direct op. En zo niet, bel ik later terug.

Windows en Linux

Jouw mini-PC is zowel met Microsoft Windows als GNU/Linux compatibel. Je hoeft je geen zorgen te maken over compatibiliteitsissues. Gewoon plug-and-play – geen gedoe met stuurprogramma’s!

Geen bloatware of ongewenste software

Ik installeer alleen hetgeen wat jij aangeeft. Niets meer en niets minder.

Ik heb zelf namelijk ook een ontzettende hekel aan bloatware: dat is software die de fabrikant meelevert om je over te halen tot een aankoop van een softwarepakket. Deze software maakt je computer vaak traag en is lastig te verwijderen. Maak het jezelf makkelijk en bestel een computer zonder bloatware.

Waarom nog langer wachten?